Održane radionice o akcijskim planovima razvoja kulturnog, ciklo, zdravstvenog, jahting turizma te domaćeg i međunarodnog kruzinga

Slika /arhiva/mint.jpg

U Ministarstvu turizma su tijekom ponedjeljka i utorka održane radionice na kojima su brojnim okupljenim predstavnicima turističkog sektora, odnosno zainteresiranim i relevantnim dionicima predstavljene SWOT analize akcijskih planova za razvoj kulturnog, ciklo i zdravstvenog turizma te jahtinga, domaćeg i međunarodnog kruzinga. Radionice su provedene kako bi se u suradnji došlo do što kvalitetnije realizacije navedenih akcijskih planova čija je izrada u tijeku. Na radionicama su sudjelovali predstavnici ministarstava, turističkih zajednica, Hrvatske gospodarske komore,  Hrvatske obrtničke komore, razvojnih agencija, strukovnih udruga u turizmu, tvrtki i ustanova.

U Ministarstvu turizma su tijekom ponedjeljka i utorka održane radionice na kojima su brojnim okupljenim predstavnicima turističkog sektora, odnosno zainteresiranim i relevantnim dionicima predstavljene SWOT analize akcijskih planova za razvoj kulturnog, ciklo i zdravstvenog turizma te jahtinga, domaćeg i međunarodnog kruzinga.

Radionice su provedene kako bi se u suradnji došlo do što kvalitetnije realizacije navedenih akcijskih planova čija je izrada u tijeku. Na radionicama su sudjelovali predstavnici ministarstava, turističkih zajednica, Hrvatske gospodarske komore,  Hrvatske obrtničke komore, razvojnih agencija, strukovnih udruga u turizmu, tvrtki i ustanova.

U sklopu izrade ovih akcijskih planova, do sada je održano niz sastanaka i pojedinačnih intervjua s ključnim dionicima, kako bi se prikupile sve relevantne informacije vezane uz izazove, ali i prilike razvoja posebnih oblika turizma.

Ministarstvo turizma poziva sve zainteresirane dionike iz javnog, privatnog, civilnog i znanstvenog sektora da svoje prijedloge i sugestije oko izrade navedenih akcijskih planova, upute na e-mail adrese objavljene na kraju svake prezentacije.

Prezentacije:



Pisane vijesti