2021.

27. 12. 2021. - Javni poziv za sufinanciranje organizacije velikih sportskih manifestacija u 2022. godini. Javni poziv otvoren je od 27. prosinca 2021. godine i traje do 28. siječnja 2022. godine putem online prijave  na poveznici: https://e-upitnik.gov.hr/index.php/572671/lang-hr i dostavljanjem pripadajuće dokumentacije osobno ili putem pošte na adresu: Ministarstvo turizma i sporta, Uprava za sport, Prisavlje 14, 10000 Zagreb

  1. Odluka o raspisivanju javnog poziva
  2. Upute za prijavitelje
  3. Obrazac opisa sportske manifestacije
  4. Obrazac proračuna sportske manifestacije
  5. Izjava prijavitelja
  6. Izjava partnera
  7. Obavijest o zaštiti privatnosti
  8. Obrazac online prijave
  9. Upute za popunjavanje online obrasca
  10. Popis priloga koje je potrebno priložiti uz prijavu
  11. Opisno izvješće o provedenoj organizaciji sportske manifestacije
  12. Obrazac financijskog izvješća o provedenoj organizaciji sportske manifestacije

____________________________________________________

4. 10. 2021. - Natječaj za dodjelu subvencija školarina u 2021. godini osvajačima medalja na olimpijskim igrama, paraolimpijskim igrama i olimpijskim igrama gluhih te bivšim i sadašnjim vrhunskim sportašima. Rok za prijavu na natječaj je 4. studenoga 2021. godine. Sva pitanja vezana uz natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkom poštom na adresu e-pošte: subvencije-sport@mints.hr i to najkasnije do 24. listopada 2021. godine.

Napomena:  Dana 11. listopada 2021. godine dopunjene su Upute za prijavitelje, poglavlje 4. „Ukupna vrijednost Natječaja i planirani iznosi po područjima“ na stranici 4. i poglavlje 11. „Postupak provedbe, provjere propisanih uvjeta, ocjene te podnošenja prigovora na Natječaj“ na stranici 12. U privitku natječajnoj dokumentaciji nalaze se izmijenjene Upute za prijavitelje.

____________________________________________________

2. 9. 2021. - Natječaj za dodjelu Državne nagrade za sport „Franjo Bučar“ u 2021. godini. Rok za podnošenje prijedloga je 1. listopada 2021. godine.

Ministarstvo turizma i sporta objavljuje Natječaj za dodjelu Državne nagrade za sport „Franjo Bučar“ u 2021. godini, najvišeg priznanja koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Republici Hrvatskoj. Državna nagrada za sport „Franjo Bučar“ dodjeljuje se stručnim i javnim djelatnicima u području sporta, sportašima, pravnim i fizičkim osobama koje obavljaju sportsku djelatnost te drugim pravnim i fizičkim osobama zaslužnim za razvoj sporta u Republici Hrvatskoj.

____________________________________________________

9. 3. 2021. - Poziv poduzetnicima za korištenje sredstava iz programa državnih potpora u sklopu mjera gospodarskog opravka Vlade Republike Hrvatske; Program dodjele državnih potpora sektoru turizma i sporta u aktualnoj pandemiji covid-19 – jamstva

____________________________________________________