Savjetovanja s javnošću

2023.

  • 26. 9. 2023. - Poštovani/a, otvoreno je novo savjetovanje na koje ste pozvani. Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=25231 Tema savjetovanja je: Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Planu zakonodavnih aktivnosti za 2024. godinu. Opis savjetovanja: Ministarstvo turizma i sporta otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Planu zakonodavnih aktivnosti za 2024. godinu. Savjetovanje je otvoreno do 11. 10. 2023.
     
  • 26. 7. 2023. - Poštovani/a, otvoreno je novo savjetovanje na koje ste pozvani. Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=24754 Tema savjetovanja je: Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Zakona o turizmu. Opis savjetovanja: Ministarstvo turizma i sporta provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Zakona o turizmu kojim se uređuje sustav turizma, upravljanje razvojem turizma u smjeru održivosti, osiguravanje održivosti, sustav poticanja, zaštita i valorizacija resursne osnove te ostala pitanja od značaja za turizam. Savjetovanje je otvoreno do: 26. 8. 2023. Izvješće o provedenom savjetovanju

​ 
************************* 

Portal e-Savjetovanja predstavlja zajednički internetski sustav za savjetovanja s javnošću u postupcima donošenja novih zakona, drugih propisa i akata te je ujedno i mjesto za informiranje o procesima savjetovanja sa zainteresiranom javnošću. Ako želite sudjelovati u savjetovanjima, dati komentare, prijedloge i primjedbe na predložene propise, potrebno je kreirati korisnički račun (link na upute). 

*************************

Koordinator za savjetovanje u Ministarstvu turizma i sporta:
Bosiljko Domazet, mag.ed. ; bosiljko.domazet@mints.hr