Dani hrvatskog turizma

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/DHT2018_novo.jpg


Poštovani, prijave za Dane hrvatskog turizma 2018. zatvorene su. U slučaju da se niste uspjeli prijaviti, svoju kotizaciju možete platiti u Hvaru u akreditacijskom centru, Trg Sv. Stjepana 5, Hvar. Radno vrijeme akreditacijskog centra će biti 24. i 25. 10. u vremenu od 8:00 do 20:00 sati. Veselimo se vašem dolasku.

Dani hrvatskog turizma (DHT),  tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske, održat će se 24. i 25. listopada 2018. godine u Hvaru u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice. Sudionike očekuju brojna zanimljiva predavanja, radionice, skupovi i dodatni sadržaji u kojima će sudjelovati svjetski poznati strani i domaći turistički stručnjaci. Ove će se godine govoriti o odnosu filmske industrije i turizma, izgradnji Hrvatske kao nacionalnog brenda, Hrvatskoj kao novoj gastro ikoni u Europi, vidljivosti i promotivnoj važnosti turističkih blogera itd.
Više informacija:  Obavijest: Sudionicima Dana hrvatskog turizma osiguran je, ograničeni broj parkirnih mjesta, od 23. do 26. listopada na gatu sv. Duje u Splitu, na ulazu u luku kod Glavnog terminala. Kod dolaska na gat potrebno je djelatnicima Lučke uprave napomenuti da ste sudionici DHT 2018. u Hvaru.