Valamarovih 12 hotela s certifikatima za kvalitetu

Slika /arhiva/Valamar_logo.jpg
Dvanaest hotela iz hrvatske hotelske grupacije Valamar ovog su ljeta dobili certifikate ISO 9001, ISO 14001 i HACCP koji potvrđuju njihovu izvrsnost u područjima upravljanja kvalitetom, okolišem te sigurnošću hrane, izvijestili su danas iz Valamara.



Prosudbu razine kvalitete u Valamarovim hotelima u Poreču, Krku, Rabcu i u Dubrovniku u jeku ovoljetne sezone (od 27. srpnja do 4. kolovoza) izvršilo je međunarodno akreditirano certifikacijsko tijelo, tvrtka 'SGS Systems&Services Certification'.

Deset hotela dobilo je pritom ISO 9001 certifikat za sustav upravljanja kvalitetom, u sklopu čega su ocjenjivani principi rada poput usredotočenosti na goste, rukovođenje, uključenost svih zaposlenika i kontinuirano poboljšavanje.

Certifikat ISO 14001 za sustav upravljanja okolišem uključujući ekološku zaštitu i energetsku učinkovitost dobilo je sedam objekata, dok je HACCP-om za zdravstvenu ispravnost hrane i gastronomsku izvrsnost certificirano dvanaest Valamarovih hotela.

Ističući da navedeni certifikati njihovim objektima donose niz prednosti te da potvrđuju stalne napore te Grupacije za poboljšanjem kvalitete hotelske ponude, član Uprave Valamara za hotelske operacije David Poropat naglasio je i da im to omogućava povećanje konkurentnosti na postojećim te ulazak na nova tržišta. (Hina)
 

Pisane vijesti