TZ Međimurske županije predstavila novu smartphone aplikaciju 'Visit Međimurje'

Slika /arhiva/apli_medjumurje_visit015.JPG

Tvrtka Excedo  iz Čakovca, vlasnika Marka Čavke, koja se bavi dizajnom i kreiranjem informatičkih aplikacija, izradila je i donirala Turističkoj zajednici Međimurske županije novu smartphone aplikaciju Visit Međimurje. Aplikacija će biti predstavljena kao tehnološka inovacija na sajmu INOVA, od 12 do 17. studenoga 2015. na Zagrebačkom velesajmu, rekao je Rudi Grula, voditelj TZ Međimurske županije. 

Zamišljena je kao alat koji korisnicima pruže sve bitne informacije, vodi ih po području Međimurja i ukazuje na zanimljivosti, događanja i lokacije koje bi u suprotnom mogli propustiti. Sadržaj je podijeljen po kategorijama kako bi se olakšala navigacija i korištenje (događaji, kultura, zabava, prirodne atrakcije, smještaj, gastro, shopping, itd.).

U prvoj fazi aplikacija će se fokusirati na dodavanje sadržaja i komunikaciju s korisnicima, a već se počelo i s ubacivanjem staza (biciklističkih, tematskih, pješačkih), prevođenjem aplikacije na (u prvoj fazi) engleski jezik te uključivanje Bluetooth Beacons funkcija koje prepoznaju točnu mikro lokaciju korisnika i prikazuju relevantni sadržaj kad se on nađe u blizini nekog objekta ili lokacije (npr. automatski se prikazuje info o zgradi/spomeniku kraj kojeg se osoba nalazi).

Preuzimanja: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qavian.medimurjehttps://itunes.apple.com/us/app/me-imurje/id972672545?mt=8



Pisane vijesti