“TKALČIJANA“

Slika /arhiva/tzzg-ww.jpg

Turistička zajednica grada Zagreba u srijedu, 6. srpnja, u sklopu projekta Zagrebački vremeplov, pokreće projekt zabave i glazbe u Tkalčićevoj ulici pod nazivom „Tkalčijana“. Tako će svi posjetitelji, od 6. srpnja do 30. rujna,  svake srijede, četvrtka i petka, od 19:00 do 23:00 sata, te subotom i nedjeljom od 11:00 do 13:00 sati, moći uživati u glazbi izvođača sa starogradskim i šlagerskim repertoarom te u ritmu swinga, jazza i irske glazbe. Glazbenici će svirati na raznim lokacijama, počevši od ugla Krvavog mosta i Tkalčićeve ulice pa sve do kućnog broja 53.

Posebna atrakcija bit će „Lutajući glasovir“ koji će biti instaliran na raznim punktevima u ulici, a moći će ga svirati kako izvođaći, tako i posjetitelji. Program „Tkalčijane“, dostupan je na web stranicama TZGZ-a, www.zagreb-touristinfo.hr .

Turistička zajednica grada Zagreba projektom „Tkalčijana“, nastojat će kod posjetitelja, ali i samih stanovnika grada, oformiti svijest o „Tkalči“ kao o mjestu koje, uz lijepe kafiće i dobru gastronomsku ponudu, ima i odličnu ponudu uličnih svirača te time, na dulji rok, stvoriti Tkalčićevoj ulici imidž glazbene ulice i ulice dobre zabave.



Najave