Strani novinari u obilasku SPA i Wellnes ponude Središnje Hrvatske

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice u tijeku je tematsko studijsko putovanje „SPA i WELLNES“ za strane novinare.

Na putovanju borave 28 novinara iz SAD-a, Češke, Danske, Francuske, Japana, Nizozemske, Njemačke, Španjolske i Švedske.

Novinari su za sada posjetili neke wellnes centre grada Zagreba te kušali poznate gastro delicije Zagrebačke županije.

Danas su se uputili u Krapinsko-zagorsku županiju, a tamo im je pripremljen zanimljiv i dinamičan cjelodnevni program pa će tako posjetiti Muzej krapinskog neandertalca, imanje Vuglec Breg, muzej „Staro selo“ u Kumrovcu, a prezentirat će im se i bogata gastro i eno ponuda Krapinsko-zagorske županije.

U poslijepodnevnim satima novinari će uživati u svijetu sauna i bazenima termama Tuhelj. Novinarima će biti prezentirana bogata gastro i eno ponuda svakog kraja ali i stari hrvatski običaji i tradicija, a budući da su novinari aktivno uključeni u program imat će priliku isprobati i ispiranje zlata na Muri te se u hrvatskom vrtu perunika pobliže upoznati s našim nacionalnim cvijetom.

Također, za novinare je organiziran aktivan posjet termama Jezerčica, Varaždinskim toplicama i Sv. Martinu na Muri. Navedeno tematsko putovanje zasigurno će zainteresirati potencijalne turiste da otkriju i upoznaju ljepote, tradiciju, običaje, wellnes i spa ponudu te gastro i eno ponudu središnje Hrvatske.


Pisane vijesti