Roadshow prezentacije Hrvatske na njemačkom tržištu

Slika /arhiva/110523-roadshow1.jpg

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj nastavlja s promidžbom hrvatske turističke ponude na roadshow prezentacijama, a u suradnji s najvažnijim turoperatorima na njemačkom tržištu. Roadshow prezentacije prilika su da se što veći broj djelatnika turističkih agencija upozna s novostima u hrvatskoj turističkoj ponudi za 2011. godinu te da ih potakne na prodaju aranžmana za hrvatska odredišta.

Svibanjski roadshow s REWE TOURISTIKOM bila je prilika da se djelatnicima raznih turističkih agencija predstavi program turoperatora u sustavu REWE grupe te Hrvatska u cjelini kao atraktivna destinacija za odabir ljetnog odmora.

Tijekom četiri dana prezentacije održane su u Freiburgu, Deggendorfu (Donja Bavarska), Nürnbergu i Heilbronnu, a završnica je predviđena 24. svibnja 2011. godine u Osnabrücku. Svakoj se pojedinoj prezentaciji odazvalo više od 40 turističkih djelatnika iz agencija s područja mjesta odražavanja i bliže okolice.

Uz Hrvatsku, svoje su turističke ponude i programe predstavili Air Berlin te turistička ponuda Malte. Predstavnici Air Berlina naglasili su važnost i pogodnosti izravnih zrakoplovnih linija između zračnih luka na području južne Njemačke prema hrvatskim odredištima. Agente prodaje tom su prigodom na licu mjesta, između ostalog, upoznali i s mogućnostima izravnih rezervacija letova kod ovog avioprijevoznika. Hrvatska je u izlaganjima predstavljena kao kvalitetna destinacija životnog stila s pristupačnim cijenama usluga.



Pisane vijesti