Prezentacija istraživačkog projekta 'TOMAS - LJETO 2007'

Slika /arhiva/tomas07-mint.jpg

Ministar turizma Damir Bajs nazočit će prezentaciji rezultata istraživanja stavova i potrošnje turista u Hrvatskoj pod nazivom „TOMAS LJETO 2007“, koje je proveo Institut za turizam po narudžbi Ministarstvo turizma, kao nastavak višegodišnje suradnje s Institutom na ovom projektu. Prezentacija će se održati 15. travnja 2008. u Kongresnoj dvorani Ministarstva turizma u Zagrebu, Prisavlje 14, s početkom u 10,00 sati.

Ministar turizma Damir Bajs nazočit će prezentaciji rezultata istraživanja stavova i potrošnje turista u Hrvatskoj pod nazivom „TOMAS LJETO 2007“, koje je proveo Institut za turizam po narudžbi Ministarstvo turizma, kao nastavak višegodišnje suradnje s Institutom na ovom projektu.

Prezentacija će se održati 15. travnja 2008. u Kongresnoj dvorani Ministarstva turizma u Zagrebu, Prisavlje 14, s početkom u 10,00 sati.

Ministar turizma Damir Bajs i predstavnici Instituta za turizam predstavit će ovo istraživanje strukovnim udrugama u turizmu, direktorima turističkih zajednica županija i medijima.
 



Pisane vijesti