PREDSTAVLJANJE GRADA DUBROVNIKA U ATENI

Slika /arhiva/athenes-w.jpg

Motivirani sve većim interesom grčkih turista za područje Dubrovnika, kao i velikim porastom u dolascima Grka u odnosu na 2008. godinu, od čak 91 posto, te sezonskim letovima koji povezuju Atenu i Dubrovnik, ali i uvođenjem direktnog leta Croatia Airlines iz Atene za Zagreb, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Grčkoj i Turistička zajednica grada Dubrovnika organiziraju predstavljanje grada Dubrovnika u Ateni, u petak, 15. siječnja 2010. godine.

Prezentacija će započeti i završiti plesom folklornog ansambla „Linđo“ i klapskom pjesmom, a uvodnu riječ će imati Vesna Cvjetković Kurelec, veleposlanica Republike Hrvatske u Ateni, a nazočnim grčkim novinarima i predstavnicima grčkih turističkih agencija obratit će se Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika.

Prezentaciju s osvrtom na bogatu povijest i kulturnu baštinu, s naglaskom na turističku ponudu Dubrovnika, održat će Jelka Tepšić, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Nakon prezentacije uslijedit će poslovna radionica dubrovačkih i grčkih turističkih subjekata. Hrvatski predstavnici na poslovnoj radionici su hoteli Valamar Babin kuk, Grand Villa Argentina, Kazbek, Importanne Resort, Jadranski luksuzni hoteli, Petka, hoteli Mlini, Lapad, Bluesun hotels and resort, te agencije Gulliver travel, Elite travel, Rea Dubrovnik, Terra Nautika, Uniline, OM Destination management company d.o.o. i Zračna luka Dubrovnik.

Uz Atenu, Turistička zajednica grada Dubrovnika za 2010.godinu, planirala je i nastupe na sajmovima i posebne prezentacije u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Norveškoj, Španjolskoj i Turskoj. 


Najave