ČAZMA: MINISTAR TURIZMA DAMIR BAJS O RAZVOJU TURIZMA NA KONTINENTU

Slika /arhiva/051221-2.jpg
Poziv za novinare

Pozivamo vas na predstavljanje projekata i turističkih resursa Bjelovarko-bilogorske županije, koje će se održati na imanju Zlatka i Nade Salaj u Grabovnici kraj Čazme, u petak, 15. siječnja 2010. godine s početkom u 15.30 sati.

Ministar turizma Damir Bajs govorit će o razvoju posebnih oblika turizma i turizmu na kontinentu, dok će Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme predstaviti turističke resurse čazmanskog kraja, a Zlatko Salaj će govoriti o razvoju projekta „Božićna priča“.

Poslije predstavljanja, predviđene su izjave za medije, te u 16,30 sati posljednje ovogodišnje paljenje lampica i obilazak imanja Salaj.

Događanju će nazočiti i Stanko Grčić, saborski zastupnik, Miroslav Čačija, župan Bjelovarko-bilogorski, Antun Turčić, direktor TZ Bjelovarsko-bilogorske županije i drugi predstavnici lokalne uprave i samouprave.

Obitelj Salaj već niz godina uređenjem i brigom o svojoj okućnici plijeni pažnju javnosti, za što su dobili mnogobrojna priznanja i nagrade. Božićna priča uobličena je u turistički program koji agencije nude u svojoj ponudi, a cijeli projekt obitelji Salaj dobiva potporu Ministarstva turizma za bavljenje turizmom na seoskom imanju.




Najave