Hrvatska turistička pouda na sajmu CMT u Stuttgartu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička ponuda s naglaskom na kamping ponudu Hrvatske bit će predstavljena na sajmu CMT u Stuttgartu, od 16. do 24. siječnja 2010. godine.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice osim opće ponude, svoje programe te novosti iz turističke ponude predstavit će i suizlagači TZ Fažana / kamp Bi Village; TZG Cresa; TZ otoka Raba; Novasol; Arenaturist Pula-Medulin; Camping Straško, otok Pag; Camping Village Šimuni, Top Camping; Istraturist Umag; Valalta Rovinj; Valamar Hotels & Resorts.

Nakon Stuttgarta koji je tradicionalno vrlo dobro posjećen sajam kampinga i turizma, hrvatska kamping ponuda bit će posebno predstavljena na sajmu Free u Münchenu, te na specijaliziranom kamping sajmu u Essenu krajem veljače gdje je Hrvatska zemlja partner.

U sklopu sajma CMT Stuttgart održava se i tradicionalni sajam kulturnog turizma KulturReisen na kojem će se predstaviti i hrvatska ponuda.

Kao dodatnu aktivnost, u svrhu pojačane promidžbe kulturnog segmenta turističke ponude Hrvatske, Milo Sršen pomoćnik direktora i direktor Ureda za kulturni turizam HTZ-a, održat će tiskovnu konferenciju s prezentacijom 22. siječnja 2010, u 10,30 sati, u Konferencijskoj dvorani press centra.


Pisane vijesti