POTPISIVANJE SPORAZUMA O SURADNJI MINISTARSTVA TURIZMA I MINISTARSVA ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI

Slika /arhiva/d-timovi.jpg

Ministar turizma Damir Bajs i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović potpisat će sporazum o suradnji na stvaranju uvjeta za podizanje kvalitete medicinskih usluga tijekom turističke sezone 2008. Tom prigodom potpisat će se i ugovori s osam županija o sufinanciranju dodatnih timova medicinske pomoći u turističkim odredištima tijekom turističke sezone 2008. Potpisivanje je predviđeno u ponedjeljak, 19. svibnja 2008. s početkom u 10,00 sati u zgradi Ministarstva turizma, Prisavlje 14/IV kat.

Ministar turizma Damir Bajs i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović potpisat će sporazum o suradnji na stvaranju uvjeta za podizanje kvalitete medicinskih usluga tijekom turističke sezone 2008.

Tom prigodom potpisat će se i ugovori s osam županija o sufinanciranju dodatnih timova medicinske pomoći u turističkim odredištima tijekom turističke sezone 2008.

Potpisivanje je predviđeno u ponedjeljak, 19. svibnja 2008. s početkom u 10,00 sati u zgradi Ministarstva turizma, Prisavlje 14/IV kat. 



Najave