Novi promotivni film Lošinja, otoka vitalnosti

Slika /arhiva/losinj_promo-f-w2.jpg

Lošinj Hotels & Villas predstavili su ekskluzivni promotivni film "Dreaming of something else?" koji dočarava ljepote lošinjskog arhipelaga, udobnost hotela te neodoljivu rapsodiju mirisa, okusa i užitaka koje gost može doživjeti na miomirisnom Lošinju. Svrha filma jest približiti jedinstvenost i čaroliju ovog posebnog otoka gostima iz cijeloga svijeta koji žele doživjeti svoje snove o savršenom odmoru.

Lošinj, otok netaknute prirode, ljekovite klime i vrhunskog smještaja, postaje sve važnije putničko odredište na europskoj, ali i svjetskoj karti jedinstvenih destinacija koje svakako treba posjetiti. S obzirom da je avio-taxi vezom otok postao lako dostupan gostima iz svih gradova Europe, njegove ljepote, mirisi i okusi nalaze se nadohvat ruke.

Redatelj i producent promotivnog filma Hrvoje Serdar kaže kako je osnovna zamisao bila prikazati doživljaj Lošinja, hotela, raznih popratnih sadržaja i osobito gastro scene, tijekom jednog dana od izlaska do zalaska sunca, kroz emocije obitelji i mladog para, doživljene za boravka u lošinjskom arhipelagu. Cilj nam je gledatelju prenijeti dio tih emocija i potaknuti želju za posjetom Lošinju koji se na svjetskoj turističkoj karti sve više ističe kao spoj netaknute prirode, luksuznih hotela i već vrlo prepoznatljive gastro scene pod vodstvom vodećih hrvatskih chef-ova, rekao je.

Film je snimljen kombiniranjem klasične, slow motion i timelaps tehnike, u fazama tijekom četiri mjececa, a može se pogledati na You tube kanalu.



Pisane vijesti