Njemački Diners Club Magazin: Istra „srebrna“ u kategoriji najljepših europskih turističkih regija

Slika /arhiva/101125-diners-g-a.jpg

Redakcija njemačkog izdanja „Diners Club Magazin“ ove je godine, u svom tradicionalnom natječaju „Diners Club Magazin Award“, u kategoriji „Najljepša turistička regija Europe“, dodijelila je Istri visoko drugo mjesto. Lijepoj Istri konkuriralo je 16 finalista, među kojima su vrlo poznata regionalna odredišta poput Azurne obale, Toskane, Andaluzije.

„Diners Club Magazin“, u osmišljavanju zanimljivih kategorija svojih natječaja, s naglaskom na turističke teme, provodi natjecanje za izbor najboljih. Nominaciju kandidata u svakoj kategoriji provodi redakcija magazina, a konačnu odluku o pobjedniku prepuštaju čitateljima, koji od ljeta, mogu pismenim putem ili na web stranicama magazina glasati za svog favorita. Ove godine, glasanju se odazvalo više od 70.000 čitatelja koji su kao najljepšu turističku regiju Europe izabrali Južni Tirol. Ostalim finalistima, među kojima i Istri, dodijeljene su srebrne zahvalnice.

Mjesečnik „Diners Club Magazin“, izlazi u nakladi od 70 tisuća primjeraka, a namijenjen je potrošačima višeg standarda. Svojim čitateljima prenosi novosti iz svijeta putovanja, mode, gastronomije, događanja te novih luksuznih proizvoda. Osim svojim pretplatnicima dostupan je posjetiteljima Diners Club Business Lounges u zračnim lukama.

Pisane vijesti