Na 3. Rijeka Nautic Showu 70-ak izlagača

Slika /arhiva/ri_nautic_s015.jpg

Ovogodišnji 3. Rijeka Nautic Show, koji se održava od 25. do 27. rujna, okupio je 70-ak izlagača, od kojih 50-ak izlaže svoja plovila.

Na trodnevnom sajmu, koji je otvoren u petak, na Gatu Karoline Riječke i Rivi Boduli izlažu se mnogi proizvodi i oprema za brodove i njihove vlasnike te predstavljaju usluge, a premijerno se predstavlja i nekoliko novih plovila domaćih proizvođača.

Od 50-ak plovila, oko 30 ih je izloženo u moru, a ostala na kopnu.

Posjetitelji među ostalim mogu razgledati plovila Hrvatske ratne mornarice, bit će im omogućena plovidba brodovima "Vila Velebita" i gusarskim brodom "Korsaro", a među popratnim su sadržajima i demonstracija ronjenja u bazenu, podvodna izložba, izložba inovacija i tehničkog stvaralaštva te kulinarski i glazbeni sadržaji.

Tijekom sajma održat će se i nekoliko regata, a nagrade će se najboljima dodijeliti zadnji dan, u nedjelju, 27. rujna, u sklopu svečane dodjele nagrada najuspješnijim izlagačima.

Sajam je organizirala Zajednica tehničke kulture grada Rijeke, suorganizator je Lučka uprava Rijeke, a održava se pod pokroviteljstvom grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice grada Rijeke.

(Hina)



Pisane vijesti