MINISTAR TURIZMA U POSJETU BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI

Slika /arhiva/BBZ-grbgif

Ministar turizma Damir Bajs sa suradnicima, bit će u cjelodnevnom obilasku Bjelovarsko-bilogorske županije, u srijedu, 30. srpnja 2008. godine.

Posjet ministra započinje ujutro u 9,00 sati obilaskom imanja obitelji Zlatka i Nade Salaj u Grabrovnici, na kojemu će ga dočekati Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme i Franjo Jagatić, predsjednik Turističke zajednice Čazma.

Poslije obilaska imanja, ministar turizma i njegovi suradnici doći će u Bjelovar, gdje će ih u 10,00 sati dočekati Miroslav Čačija, župan i njegovi zamjenici, u zgradi Bjelovarsko-bilogorske županije. U maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije bit će održan radni sastanak, na kojemu će sudjelovati i Branka Saks, predstojnica Ureda državne uprave, Antun Korušec, gradonačelnik Bjelovara, Zlatko Kufner, predsjednik Županijske HGK, Josip Renić, predsjednik Županijske obrtničke komore, Antun Turčić, direktor Turističke zajednice i Mladen Medak, direktor TZ Bjelovar.

Izjave za novinare u 10,30 sati, u maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ministar Bajs će poslije sastanka obići bjelovarski hotel Central, čije je preuređenje u tijeku, a u 11,20 sati izaslanstvo polazi prema seoskom domaćinstvu obitelji Vlajnić „Na malom brijegu“, naselje Ribnjačka, općina Velika Pisanica, gdje su domaćini članovi obitelji Vlajnić i Fredi Pali, načelnik općine Velika Pisanica.

Sportsko-rekreacijski centar „Kukavica“, ministar turizma će s načelnikom općine Velika Pisanica obići u 12,45 sati, gdje će domaćin biti Marijan Dautanec, direktor SRC, poslije čega izaslanstvo odlazi prema Velikom Grđevcu u posjet Lovrakovom centru, u kojemu ministra turizma u 13,25 sati dočekuje Zlatko Grdinić, načelnik općine Veliki Grđevac.

Poslijepodne, ministar turizma sa suradnicima nastavlja prema Daruvaru, gdje će održati radni sastanak, u 14,20 sati, sa Zvonkom Cegledijem, gradonačelnikom Daruvara, te Otom Primcem, predsjednikom TZ Daruvara. U 15,00 sati, ministar Bajs i izaslanstvo Ministarstva turizma obići će Termalni park u Daruvaru, gdje će ih dočekati Miran Husak, direktor, poslije čega će se uputiti prema Vinskoj cesti i u 15,45 sati posjetiti vinariju „Lotada“ u Daruvarskim vinogradima gdje će im domaćica biti Adela Lneniček



Najave