Ministar Lorencin s glavnom državnom inspektoricom o aktualnostima u pripremi turističke sezone

Slika /arhiva/w-130430-insp1.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin susreo se danas s glavnom državnom inspektoricom Boženom Vrbanić i suradnicima te su razgovarali o aktualnostima u pripremi ove turističke sezone. Ministar Lorencin predstavio je izmjene i dopune zakonodavnog okvira koje se spremaju za ovu godinu. Državna inspektorica Vrbanić istaknula je kako je Državni inspektorat produžena ruka Ministarstva, jer, kako je rekla, želimo inspekcijski nadzor usmjeriti prema onome što zajedno ocijenimo kao prioritet te napomenula kako s turističkim zajednicama ostvaruju odličnu suradnju tijekom glavnog dijela turističke godine.

Ministar turizma Darko Lorencin susreo se danas s glavnom državnom inspektoricom Boženom Vrbanić i suradnicima te su razgovarali o aktualnostima u pripremi ove turističke sezone.

Ministar Lorencin predstavio je izmjene i dopune zakonodavnog okvira koje se spremaju za ovu godinu.

Državna inspektorica Vrbanić istaknula je kako je Državni inspektorat produžena ruka Ministarstva, jer, kako je rekla, želimo inspekcijski nadzor usmjeriti prema onome što zajedno ocijenimo kao prioritet te napomenula kako s turističkim zajednicama ostvaruju odličnu suradnju tijekom glavnog dijela turističke godine.



Pisane vijesti