Ministar Bajs u Portorožu

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Damir Bajs posjetit će u četvrtak 23. lipnja Sloveniju (Portorož), gdje će, u 16.30 sati na Fakultetu za turizam, nazočiti svečanoj akademiji pod nazivom „Od Putnika do Futurista“, koja se održava povodom 60. obljetnice rada međunarodne turističke tvrtke KOMPAS.

Tom prilikom ministar Bajs će sudjelovati na okruglom stolu „Destinacija Jadran – destinacija odličnosti“, te će se susresti s Darjom Radić, ministricom gospodarstva Republike Slovenije, s kojom će održati bilateralni sastanak.

Izjave za medije predviđene su u 18.45 sati.

KOMPAS je međunarodna turistička tvrtka, u vlasništvu adriatica.net grupe, proizašla od bivšeg "Kompas autobusnog i turističkog društva", osnovanog 1951. godine. KOMPAS čini 20 tvrtki, 6 predstavništava i jedan franšizni ured, svi smješteni u srcu najinteresantnijih turističkih tržišta i destinacija u svijetu. KOMPAS INTERNATIONAL TRAVEL NETWORK sastoji se od 47 agencija u 20 europskih i drugih država, uključujući SAD i Kanadu. Glavna receptivna tržišta su u prvom redu Hrvatska i Slovenija. Glavna inicijativna tržišta su Slovenija, Njemačka, Velika Britanija, Italija, SAD i zemlje Beneluxa.
 



Najave