MINISTAR BAJS POTPISUJE UGOVOR O SUORGANIZACIJI SAJMA EKOLOŠKIH PROIZVODA NA OVOGODIŠNJIM DANIMA HRVATSKOG TURIZMA

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo Vas na potpisivanje Ugovora o suorganizaciji sajma ekoloških proizvoda za hrvatski turizam s „Bjelovarskim sajmom d.o.o., Bjelovar“ koje će se održati sutra, 7. listopada 2009. godine u Bjelovaru.

Uz ministra turizma Damira Bajsa sa suradnicima, potpisivanju ugovora nazočit će predstavnici eko udruga iz cijele Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarskog sajma te županijske Turističke zajednice.

Raspored događaja:
  • 10 sati – Potpisivanje Ugovora o suorganizaciji sajma ekoloških proizvoda s predstavnicima „Bjelovarskog sajma d.o.o., Bjelovar (velika vijećnica Bjelovarsko-bilogorske županije, A. Starčevića 10)
  • 11 sati – Obilazak ekološkog proizvođača Ivice Budrovčana na njegovu gospodarstvu u Velikoj Pisanici (Ulica Hrvatskih mučenika 100, V. Pisanica)
Bjelovarski sajam d.o.o. u suradnji s Ministarstvom turizma, organizirat će tijekom održavanja DANA HRVATSKOG TURIZMA 2009. sajam ekoloških proizvoda na kojem će se predstaviti izlagači certificiranih ekoloških proizvoda.

Dani hrvatskog turizma 2009. održat će se u Bolu, na otoku Braču od 21. do 23. listopada, gdje će se okupiti oko tisuću petsto sudionika, iz Republike Hrvatske i inozemstva; od predstavnika hrvatske Vlade, strukovnih udruga i organizacija u turizmu, do predstavnika Svjetske turističke organizacije (UNWTO), Europske komisije, ali i turoperatora i europskih udruženja, a niz stručnih skupova pratit će stotinjak novinara. 


Najave