Konferencija za novinare: 'Experience Croatia, Feel Slovenia'

Slika /arhiva/uhpa-new-logo.jpg

Udruga Hrvatskih putnikih agencija (UHPA) i Javna agencija Republike Slovenije za promicanje poduzetništva, inovativnosti, razvoja, ulaganja i turizma (SPIRIT Slovenija) pozivaju na konferenciju za medije, koja će se održati u hotelu Hotelu Larix u Kranjskoj Gori (utorak, 24. 9. 2013. u 13 sati).

Upravni odbor UHPA-e održat će sjednicu u Kranjskoj Gori, a potom te će pod sloganom 'Experience Croatia, Feel Slovenia' održati, sad već tradicionalni, susret predstavnika UHPA-e i Udruge turističkih agencija Slovenije (ZTAS).

Tim povodom, na konferenciji za novinare govorit će: Boris Žgomba, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i Europskog udruženja nacionalnih udruga turističkih agencija i turoperatora (ECTAA); Matej Knaus, predsjednik Udruge turističkih agencija Slovenije (ZTAS); Karmen Novarlič, voditeljica sektora za turizam pri Javnoj agenciji Republike Slovenije za promicanje poduzetništva, inovativnosti, razvoja, ulaganja i turizma (SPIRIT Slovenija); Goran Blažič, direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Sloveniji.



Najave