Konferencija ARTUR - Turistički prostor: Grad i regija

Slika /arhiva/DAZ-logo-web.jpg

Društvo arhitekata Zagreba u sklopu projekta Artur (Arhitektura i turizam) nastalog u suradnji s Institutom za turizam, Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, Društvom arhitekata Zadra, Društvom arhitekata Dubrovnika i Društvom arhitekata Istre organizira konferenciju ARTUR, 27. ožujka 2014. u Hotelu Westin, Zagreb s temom "Turistički prostor: Grad i regija".

Posebni gosti konferencije su Gijs van den Berg i Matthijs de Jongh iz Agencija KesselsKramer, koji će nas upoznati s radom Agencije kroz  primjere marketinga destinacija. Svi primjeri imaju jednu te istu poveznicu: Privući ljude.

Na konferenciji ćemo kroz tri multidisciplinarna panela problematizirati grad i regiju s temama “KREATIVNOST I PARTICIPACIJA”, “ODRŽIVOST” te “AMBIJENTALNA VRIJEDNOST DESTINACIJA” na kojima će godišnju temu ARTUR-a promišljati velik broj uvaženih stučnjaka iz područja arhitekture, dizajna, turizma, ekonomije i drugih relevantnih struka.

Završna konferencija ARTUR također prezentira rezultate okruglog stola održanog u Zagrebu kao i triju radionica u Zadru, Dubrovniku i Puli, koje će biti uvod u diskusiju o temi konferencije Turistički prostor: Grad i regija.



Najave