Jedinstveni ronilački projekt „Pogled u plavo“ danas i sutra u Puli

Slika /arhiva/Pula_pogleduplavo_w.jpg

Projekt „Pogled u plavo“, prvi i jedini ronilački promotivni projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, te podvodnu izložbu, 30. rujna i 1. listopada 2016. godine gostuje na pulskom Forumu.

„Na ovaj način promoviramo Pulu kao turističku destinaciju te ronjenje kao jedan segment sporta koji dodatno obogaćuje turističku ponudu naše posezone“, rekla je Marinela Kolić, koja je u ime TZ grada Pule, najavila manifestaciju.

Predstavnik Ronilačke mreže koja se bavi razvojem ronilačkog turizma Hrvatske i Istre, Filip Višić, pojasnio je kako će zainteresirani posjetitelji imati priliku upoznati se s osnovnim tehnikama i vještinama ronjenja te iskusiti zaron u trajanju od 10 minuta. „Svi koji se za to odluče imat će priliku besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom, uz osnovnu poduku iz ronjenja“, rekao je Višić.

Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10m i dubine 1m tvrtke Remax iz Slovenije, instruktori ronilačkog kluba HRVI Nemo Adriatic, koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Zagreba pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama, zajedno s instruktorima i roniocima Ronilačke mreže biti će na raspolaganju svim građanima i građankama Pule koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom.

Sva gostovanja „Pogleda u plavo“ možete pratiti na službenim stranicama projekta www.pogleduplavo.hr te na stranicama www.narodni.hr i www.scubalife.hr  



Pisane vijesti