Hilton Imperial Dubrovnik proglašen najboljim poslovnim hotelom u Hrvatskoj

Slika 19.5.2009
Hotel Hilton Imperial Dubrovnik proglašen je najboljim poslovnim hotelom u Hrvatskoj u 2009. godini, po izboru Businees Destination magazina, jednoj od vodećih tiskovina specijaliziranih za poslovna putovanja.

Generalni direktor hotela Hilton Imperial Dubrovnik Andreas Jersabeck, naglasio je kako je to prva nagrada ovom hotelu u kategoriji „Najbolji poslovni hotel u Hrvatskoj“, što dodatno učvršćuje stalne napore u kreiranju usluge prema potrebama gostiju, i istodobno je i veliko priznanje djelatnicima hotela.

Smješten svega nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre, s pogledom na gradske zidine i tvrđavu Lovrijenac, hotel Hilton Imperial spoj je dva hotela, starog koji je izgrađen 1985. godine, te novog, potpuno rekonstruiranog 2005. godine. Hotel je zadržao prvotni izgled iz 19. stoljeća, kojemu je dodan moderni komfor i tehnologija.

Korporacija Hilton Hoteli vodeća je svjetska uslužna i hotelska kompanija, s više od 3300 hotela i 550.000 soba u 77 zemalja i više od 135.000 članova Hilton tima po cijelom svijetu.

 

Pisane vijesti