Drugi seminar 'Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima'

Slika /arhiva/IVANIĆ GRAD, 7.-9. prosinca, 2006;hf-ks-zz.jpg

Niz seminara „Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima“, započet 30. studenoga u Jastrebarskom, nastavlja se od 7. do 9. prosinca  u Ivanić Gradu, uz potporu Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka i organizaciju Zagrebačke županije, strukovne udruge Klub članova "Selo" i Hrvatskog farmera.

Na skupu će sudjelovati tridesetak sudionika - članova turističkih seljačkih gospodarstava iz Zagrebačke županije te predstavnici županije, turističkih zajednica, savjetodavne službe, komora, udruga i ostalih institucija koje se bave seoskim turizmom.

Seminar će otvoriti pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, Krunoslav Pilko, a u ime Kluba članova "Selo" sudionike će pozdraviti predsjednik nadzornog odbora Stjepan Cukor, dok će Dijana Katica pozdraviti u ime Hrvatskog farmera.

U ime pokrovitelja nazočnima će se obratiti Vesna Rajković, načelnica u  Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka koja će održati izlaganje s posebnim naglaskom na provedbu programa potpore u turizmu te predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva.

Po završetku seminara i podjele priznanja, sudionici će obići ogledno turističko seljačko gospodarstvo.



Pisane vijesti