Crikvenički Jadran dobio certifikat ISO 9001:2008

Slika /arhiva/P-H20160303002647.jpg

Crikvenički Jadran ispunio je sve zahtjeve međunarodne norme u upravljanju kvalitetom poslovanja i dobio certifikat ISO 9001:2008, izvijestili su u ponedjeljak iz te turističke tvrtke, u kojoj ove godine planiraju još bolju sezonu i dodatno povećanje prihoda do 10 posto.

"U samo dvije godine smo tvrtku koja je izašla iz stečaja uspjeli podići na razinu najviših standarda kvalitete poslovanja. Rezultat je to velikog truda i motiviranosti svih zaposlenika pa smo i sve uvjete za dobivanje certifikata ispunili u rekordnom roku", ističe predsjednik Uprave Jadrana Dino Manestar.

Kako se navodi u priopćenju, Uprava Jadrana pokrenula je nakon izlaska iz stečaja veliki investicijski ciklus s ciljem podizanja kvalitete smještajnih kapaciteta, u kojem će samo ove godine u objekte uložiti 30,7 milijuna kuna. Najveći dio odnosi se na potpunu adaptaciju i opremanje hotela Varaždin od 22,2 milijuna kuna. U hotel Omoriku uložit će se 7,8 milijuna kuna, a u hotel Slaven 700.000 kuna. Ulaganjima će hoteli Varaždin i Omorika povećati kategoriju na četiri zvjezdice, a pokrenuta je i izrada projekta uređenja hotela Esplanade, za kategoriju pet zvjezdica.

Jadran na crikveničkoj rivijeri ima osam hotela, dva autokampa i turističko naselje. (Hina/FaH)



Pisane vijesti