Jubilarna 10. sezona jedinstvene turističke usluge - Segway City Tour

Slika /arhiva/2016_SCTZ7.jpg

Jučer, s prvim danom proljeća, otvorena je jubilarna 10. sezona jedinstvene turističke usluge - Segway City Tour Zagreb. Ova najstarija i prva ovakva usluga u Hrvatskoj, još od 2007. godine uveseljava zagrebačke posjetitelje, omogućujući im da vožnjom kroz naš glavni grad, savladaju tehniku upravljanja samobalansirajućim osobnim transporterom i na taj način dožive ovo nesvakidašnje iskustvo.

Prema komentarima posjetitelja, usluga zauzima sam vrh na listi aktivnosti portala TripAdvisor® na kojem je, nakon pet uzastopnih certifikata izvrsnosti, uvrštena u njihovu Kuću slavnih (Hall of Fame). Također, dobitnica je i Croatian Superbrands priznanja.

Podsjećamo, turistička usluga Segway City Tour Zagreb, svečano je predstavljena  2007. godine u hotelu Esplanade Zagreb i u samo nekoliko mjeseci postala je vodeća zagrebačka atrakcija. Vožnje se organiziraju svakodnevno u pratnji instruktora te uz prethodnu obuku, a korisnici mogu birati između nekoliko ponuđenih programa u trajanju od 50 do 180 minuta. Dvije su lokacije polaska - hotel Esplanade Zagreb i hotel The Westin Zagreb, a većina zagrebačkih hotela, hostela i privatnih iznajmljivača uvrstila je ovu uslugu kao dodatnu i atraktivnu ponudu svojim odmorišnim i poslovnim gostima.



Pisane vijesti