Zrakoplovi Scandjeta slijeću u Zračnu luku Rijeka

Slika /arhiva/Kvarner-o-logo.jpg

Zrakoplov Scandjeta iz Stockholma slijeće u Zračnu luku Rijeka sutra (subota) u 13 sati, te se na tom letu očekuje oko 160 putnika, a u 15,40 sati slijeće na Zračnu luku Rijeka avion iz Luleå, na kojem se očekuje 175 putnika.

TZ Kvarnera, u suradnji s Turističkom zajednicom otoka Krka, priprema svečani doček gostiju koji uključuje nastup folklora i piće dobrodošlice za sve goste.

TZ Kvarnera u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, Primorsko–goranskom županijom, lokalnim turističkim zajednicama s područja Kvarnera, zatim gospodarstvom, jedinicama lokalne samouprave i HGK Županijskom komorom Rijeka, te Obrtničkom komorom PGŽ nastavlja s prihvatom avio putnika koji s različitih tržišta pristižu u Zračnu luku Rijeka. 

Naime, nakon što su 15. travnja 2011. godine sletili na Zračnu luku Rijeka zrakoplovi avio komapanije „Ryanair“, dana 20. travnja sletila je „Croatia Airlines“, a dana 30. travnja 2011. godine s letovima iz Švedske (Stockholm i Luleå), sezonu otvara skandinavski Scandjet.

Rezultat je to udruženih tržišnih aktivnosti u kojima je TZ Kvarnera prikupila, obradila i kandidirala HTZ-u ukupnu vrijednost oglašavanja u iznosu od 17.400.000 kuna (za sve modele) i to za 50-ak tvrtki s media planovima i programima na 15 tržišta.

Promocija Kvarnera u suradnji sa Scandjetom odvija se kroz inflight magazin „Kroatien guiden“, web banner TZ Kvarnera na web stranicama Scandjeta, a postavljeni su jumbo plakati na aerodromu u Goteborgu, dok je u tijeku i priprema studijskog putovanja agenata na Kvarner.

 



Najave