Za uskrsne blagdane 32 opatijska hotela očekuju 4500 gostiju

Slika /AA_2018_b-fotke/gradovi/180103_opatija_park.JPG

Za uskrsne blagdane bit će otvorena 32 hotela, u kojima se očekuje oko 4500 gostiju, javili su iz Turističke zajednice grada Opatije. Bit će otvoreni oni hoteli koji nisu u obnovi ili rekonstrukciji, a turiste će dočekati bogat program u organizaciji TZ. Središte događanja je Slatina na kojoj će se, od 17. travnja održavati sajam, glazbeni nastupi, izložba oldtimera i programi animacije. U Iki će se na gastronomskom događanju 'Šparuga i vino' gosti kušati domaće delicije.

Na Uskrsnom sajmu će se predstavljati nosioci oznake Feel&Taste i opatijski umjetnici - Udruga Lavanda, Ivy's Sweet Lavander, Okusi Kvarnera, Eda Mihovilić, Claudio Frank, Žana Boyd te Proizvodi od maslinovog drva - Jakopović Ivan, a posjetitelji će moći kušati i kupiti lokalne proizvode.

Sretan Uskrs brojnim Opatijcima i gostima poželjet će puhački orkestar Lovran na Slatini, a na terasi hotela Milenij bit će program za mališane uz potragu za pisanicama i druženje s uskršnjim zecom, Petrom Panom i Wendy.

Na Uskrsni ponedjeljak bit će otvorena tradicionalna izložba oldtimera na Slatini, za djecu je priređeno druženje s uskrsnim zecom, a tradicionalne plesove predstaviti će Folklorni ansambl Zora. (Hina)

Pisane vijesti