Za Uskrs dobra popunjenost hotela na Makarskom primorju

Slika /arhiva/makar-rivijera.jpg

Hotelijeri Makarske rivijere za uskrsne blagdane najavljuju dobru popunjenost hotela, od Brela do Gradca za Uskrs će biti otvoreno 15 hotela koji će, po trenutačnim rezervacijama i pristiglim najavama, ugostiti oko 2500 gostiju, uglavnom stranih.

Najbrojniji će biti Nijemci i Englezi, a očekuju se i Skandinavci te gosti iz Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Hotelijeri najavljuju i da će za prvosvibanjske praznike na Makarskoj rivijeri biti otvoreno 20 hotela koji će, po rezervacijama i pristiglim najavama, ugostiti više od 3500 gostiju.

Za uskrsne blagdane grad Makarska ugostit će oko 900 turista, od kojih će više od 300 biti u hotelu "Meteor", u dva breljanska hotela boravit će 400 gostiju, uglavnom iz Njemačke i Austrije, a ostali će uskrsne blagdane provesti u hotelima u Baškoj Vodi, Tučepima i Podgori.

Zadovoljni smo najavama dolaska gostiju za Uskrs, kažu u Hotelima "Brela", gdje potvrđuju dobar booking za predsezonu i rujan, a prodaja za ljetne mjesece je uobičajena.

Posebno se najavljuje dobar booking za prvosvibanjske praznike u sva tri hotela, rekao je direktor prodaje Žarko Kristić i dodao kako očekuju da će za te dane ugostiti oko 900 gostiju.

Popunjenost hotela u Baškoj Vodi bit će za Uskrs i u travnju kao i prošle godine u to vrijeme, kažu u hotelima u kojima je "Milenij" za blagdane popunjen.

Kvalitetnu popunjenost hotela za uskrsne blagdane i predsezonu najavljuju i u Hotelima "Makarska" u Makarskoj. Direktor Joško Lelas tvrdi kako će "minus iz ožujka biti nadoknađen" u travnju i svibnju.

Zadovoljstvo bookingom za Uskrs te u predsezoni i posezoni ne kriju ni tučepski hotelijeri. Direktor prodaje Ivo Visković potvrdio je kako je booking u travnju čak 61 posto bolji od lanjskoga, a dosadašnja prodaja za cijelu sezonu bolja je 20 posto nego u isto vrijeme lani.

Hotelijeri Živogošća kažu kako će popunjenost hotela za prvosvibanjske blagdane i za svibanj biti bolja nego lani, a u Gradcu hotelijeri najavljuju također dobru predsezonu i posezonu.

Za ljetne mjesece hotelijeri s Makarske rivijere jednoglasni su u ocjeni bookinga te ističu kako je stanje s rezervacijama - iako booking iz godine u godinu kasni - bolje nego lani. (Hina)



Pisane vijesti