U Opatiji otvoren deveti Kvarner Expo

Slika /arhiva/120404-kvw0.jpg

Više od 200 izlagača iz cijele Hrvatske okupilo se u srijedu, 4. travnja 2012. godine, u izložbenom prostoru velikog šatora na opatijskoj Slatini kako bi predstavili svoje uratke u sklopu osme izložbe proizvođača suvenira »Kvarner Expo 12«.

Uz pozdravne riječi uzvanika i gostiju, otvoreno je deveto izdanje izložbe hrvatskih proizvođača koja se već tradicionalno održava u Opatiji, a čiji je cilj iznjedriti izvorne, autohtone suvenire koji bi bili tržišno prihvatljivi.

Ovakva događanja pokazuju kako je ponuda hrvatskih suvenira iz godine u godinu sve raznolikija i konkretnija, a sama proizvodnja suvenira može uvelike pridonijeti zapošljavanju i egzistenciji znatnog broja obrtnika i poduzetnika, istaknuo je u svom pozdravnom govoru izaslanik ministra turizma Ivo Bašić.

Treba također napomenuti da su izlagači iz udruženja i komora iz cijele Hrvatske, kao i pojedinci, ponudili vrlo zanimljivu i šaroliku ponudu autohtonih proizvoda – od organske kozmetike do torbi u obliku školjki i maslinovih stabala.



Pisane vijesti