Villa Vilina s Lopuda jedini hrvatski hotel u ekskluzivnom klubu

Slika 7.7.2009
Hotel Villa Vilina na otoku Lopudu kod Dubrovnika jedini je hrvatski hotel primljen u članstvo kluba "Exclusive Island Hotels and Resort" u kojem su najbolji svjetski hoteli smješteni na otocima, izvijestili su iz tog hotela.

Posebnost hotela iz tog prestižnog kluba je da se radi o manjim i tzv. boutique hotelima podijeljeni u šest skupina, a među njima su 10-ak hotela Aman Resorta, Bulgari hotel s Balija, nekoliko hotela iz luksuzne grupacije Taj te još 50-ak hotela i vila diljem svijeta.

Villa Vilina svrstana je u skupinu tzv. šarmantnih hotela ("The Charming Collection"), koji nude intimu, osobnu uslugu, brigu o detaljima, vrsnu kuhinju i slično.

Svrstavanjem hotela Villa Vilina u taj klub te u njegov tiskani direktorij za 2009. uprava i menadžment dubrovačke hotelske kompanije Adriastar Hotels, koja upravlja tim hotelom, vrlo je zadovoljna, tim više što je detalj s Lopuda i na naslovnici navedenog direktorija.

Villa Vilina obiteljski je hotel-kamena vila smještena na zapadnom rubu vale podno Franjevačkog samostana na otoku Lopudu, koja je za smještaj renovirana i otvorena u ljeto 2002. U vlasništvu je obitelji Šimunović-Vilina, a smještaj nudi u 14 soba i tri apartmana. (Hina)


Pisane vijesti