​Valamar i TUI UK sklopili ugovor za 2019. vrijedan 125,5 mln kn

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/180612_Valamar_1.jpg

Porečka turistička tvrtka Valamar Riviera s turoperatorom TUI UK ugovorila je pružanje ugostiteljskih usluga procijenjene godišnje vrijednosti 125,5 milijuna kuna, izvijestili su u četvrtak iz Valamara. U odnosu na ovu godinu, riječ je o povećanju vrijednosti ugovora za nešto više od 45 milijuna kuna. Naime, za ovu godinu vrijednost ugovora s TUI UK iznosi 80,3 milijuna kuna.

Poslovnom suradnjom sa TUI UK, vodećim turoperatorom na europskom emitivnom tržištu, društvo je osiguralo dio popunjenosti svojih hotela, kako u glavnoj tako u predsezoni i posezoni 2019. godine, kaže se u priopćenju. 

Valamar Rivieri kredit OTP banke od 40 milijuna eura

Porečka Valamar Riviera sklopila je ugovor o klupskom kreditu s OTP bankom sa sjedištem u Splitu te OTP Bank Nyrt iz Budimpešte u ukupnom iznosu od 40 milijuna eura, objavljeno je u četvrtak na stranicama Zagrebačke burze. Kredit je, kako se navodi, podignut radi financiranja dugoročnih investicija Valamar Riviere. 

Dobivanje kredita potvrda je povjerenja investitora i financijera u Valamarov daljnji razvoj, ocjenjuju u upravi te turističke kompanije.

Valamar Riviera najveća je turistička kompanija u Hrvatskoj koja u svojim objektima od Istre do Dubrovnika može smjestiti 56.000 gostiju.

(Hina) 
 

Ostale vijesti