Uspješno predstavljanje turističke ponude Kvarnera u Ljubljani

Slika /arhiva/130621-lj0.jpg

Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s predstavništvom HTZ-a u Ljubljani, u prostoru Veleposlanstva RH, održala je sinoć vrlo uspješnu prezentaciju turističke ponude Kvarnera u prigodi obilježavanja Dana državnosti RH i ulaska RH u EU, kojoj je nazočilo oko 400 uzvanika iz predstavnika diplomatskog i poslovnog svijeta.

Čak 8 renomiranih restorana s Kvarnera, nositelja oznake kvalitete „Kvarner Gourmet“ („Rivica“ - Njivice, Le Mandrać – Opatija/Volosko, Laurus – Opatija/Volosko, Draga di Lovrana – Lovranska Draga, Štanger - Lovran, Kukuriku - Kastav, Villa Barbat – Rab i  Sabbia – Crikvenica) priredilo je atraktivan Cooking Show i degustaciju kvarnerskih specijaliteta u vrtu Veleposlanstva RH, koji su uzvanici s velikim zanimanjem pratili, uživajući u okusima i mirisima Kvarnera.

Bila je to prigoda da se gostima premijerno uruče primjerci nove tematske brošure KVARNER GOURMET & FOOD – A gastronomic Journey to Croatia's Best Kept Secret.

Sve to, uz pjenušac Valomet iz PZ Vrbnik i skladbe koje je nekada izvodio Ivo Robić na kvarnerskim terasama u jazz izvedbi „Lela Kaplowitz Tria“ iz Rijeke, kao i promidžbene filmove s motivima  Kvarnera na velikim ekranima u botaničkom vrtu.



Pisane vijesti