UNWTO poziva turiste svijeta da nastave posjećivati Hrvatsku, Srbiju i BiH

Slika /arhiva/unwto-logow.jpg

Svjetska turistička organizacija (UNWTO) pozvala je danas na podršku Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, kao i turiste iz cijelog svijeta da nastave posjećivati te zemlje, jer i to može pomoći obnovi njihovih poplavljenih područja. Glavni tajnik UNWTO-a Taleb Rifai istaknuo je i da su u toj organizaciji duboko ožalošćeni vijestima o razornim poplavama u Hrvatskoj, Srbiji i BiH zbog čega iskazuju iskreno suosjećanje pogođenim ljudima, zajednicama i vladama te tri zemlje. S obzirom da mnogi u tim zemljama ovise o turizmu Rifai je pozvao turiste da nastave posjećivati njihove destinacije, a uvjeren je i da će se poplavljena područja oporaviti od te tragične pojave dodajući kako je UNWTO spreman pomoći i nacionalne vlasti te turističke programe za pogođena područja.

Svjetska turistička organizacija (UNWTO) pozvala je danas na podršku Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, kao i turiste iz cijelog svijeta da nastave posjećivati te zemlje, jer i to može pomoći obnovi njihovih poplavljenih područja.

Glavni tajnik UNWTO-a Taleb Rifai istaknuo je i da su u toj organizaciji duboko ožalošćeni vijestima o razornim poplavama u Hrvatskoj, Srbiji i BiH zbog čega iskazuju iskreno suosjećanje pogođenim ljudima, zajednicama i vladama te tri zemlje.

S obzirom da mnogi u tim zemljama ovise o turizmu Rifai je pozvao turiste da nastave posjećivati njihove destinacije, a uvjeren je i da će se poplavljena područja oporaviti od te tragične pojave dodajući kako je UNWTO spreman pomoći i nacionalne vlasti te turističke programe za pogođena područja.

(Hina)



Pisane vijesti