​Uniline – novi partner Hrvatskog olimpijskog odbora

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/180730_uniline_hoo1.JPG

U poslovnom sjedištu Unilinea, vodećeg hrvatskog turoperatora u petak, 27. srpnja, potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Unilinea i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO). 
U nazočnosti predsjednika Uprave Unilinea Borisa Žgombe i predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše ugovor su potpisali članica Uprave Unilinea Sandra Gobin i pomoćnik glavnog tajnika za marketing HOO-a Ranko Ćetković.

Poslovnom suradnjom s Hrvatskim olimpijskim odborom kompanija Uniline najavljuje veliki iskorak u sportski turizam na novoj razini, putem inovativnog programa usmjerenog na svjetsku promociju Republike Hrvatske kao sportske destinacije te postaje službena putnička agencija Hrvatskog olimpijskog odbora i važna potpora hrvatskim olimpijcima.



O značenju ugovora za buduće poslovanje Unilinea predsjednik Uprave Boris Žgomba je izjavio: „Ponosni smo što postajemo članom hrvatske olimpijske obitelji. Suradnjom s Hrvatskim olimpijskim odborom osnažujemo naše dosadašnje poslovne aktivnosti na području sportskog turizma i najavljujemo novi iskorak u fokusu dosadašnje suradnje s nizom sportskih saveza i klubova te sudjelovanja u organizaciji značajnih sportskih događanja. Riječ je o jedinstvenom programu koji će promovirati hrvatsku sportsku i turističku infrastrukturu s pratećim uslugama na više domaćih destinacija i u desetak sportova na nov i integralan način što će biti ključno u pozicioniranju Hrvatske i kao sportsko – turističke destinacije.“

Zadovoljstvo novim poslovnim partnerom potvrdio je i čelni dužnosnik HOO-a Zlatko Mateša: „Iznimno smo počašćeni činjenicom da će hrvatski olimpijci za partnera imati najuspješniju hrvatsku turističku agenciju, s poslovnicama i izvan Lijepe naše. Sport i turizam idealna su hrvatska kombinacija i vjerujem da će ova suradnja tek dobiti na cijeni uspjesima naših olimpijaca za dvije godine na Igrama u Tokiju. Kompaniji Uniline želim dobrodošlicu u hrvatsku olimpijsku obitelj, u kojoj će, uz istinske poslovne partnere i prijatelje, imati i vrhunsku promociju kroz sport.“

Ugovor između Unilinea i HOO-a sklopljen je na četiri godine, a svečano potpisivanje nazočnošću su uveličali i župan Istarske županije Valter Flego te gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Pisane vijesti