Ukrajince oduševio program prezentacije hrvatske turističke ponude

Slika /arhiva/120420-ukrajina1.jpg

Prezentacija hrvatske turističke ponude, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, održana je jučer u ukrajinskom Donetsku, a oduševila je brojne goste, koji su ovu manifestaciju ocijenili jednom od najboljih kojima su prisustvovali. Među brojnim uzvanicima bio je i hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna.

Veleposlanik RH u Ukrajini, Željko Kirinčić pozdravio je okupljene, dok je v.d. direktora Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić održao prezentaciju hrvatske turističke ponude, koju je svojim nastupom otvorila čelistica Ana Rucner, izvedbom Ode radosti, a osobit dojam ostavila je izvedba popularne ruske pjesme Kalinka.

Budući da je jedan od ciljeva marketinške politike HTZ-a u 2012. godini i pojačana aktivnost na afirmaciji proizvoda vina i gastronomije, na ovoj su manifestaciji bile predstavljene neke od najboljih sorti vina poput babića, plavca malog, malvazije i pošipa. Gosti su sa zanimanjem pratili promidžbene spotove, a podijeljen je velik broj suvenira i promidžbenog materijala.

Hrvatska turistička zajednica na ukrajinskom tržištu provodi brojne promidžbene aktivnosti, u čemu iz godine u godinu niže uspjehe, pa je tako i na najvećem turističkom sajmu u Ukrajini, UITT (Ukraine International Travel and Tourism Exibition), održanom od 28. do 30. ožujka ove godine u Kijevu, HTZ dobila dobila nagradu za najbolje efekte izložbenog štanda, a prošle godine priznanje za najbolje uređeni štand, dizajn i ukupnu nacionalnu prezentaciju hrvatske turističke ponude tijekom sajma.



Pisane vijesti