U Taru kraj Poreča novi "Valamar Club Tamaris"

Slika /arhiva/Tar.jpg

Hotelska grupacija Valamar u Taru kraj Poreča otvora danas novoobnovljeni hotel Valamar Club Tamaris sa 320 soba i 71 apartmanom  te popratnim sadržajima poput bazena, wellness centra te sportskih i dječjih igrališta.

Club hotel je ujedno i nova vrsta hotelskog proizvoda u ponudi Valamara namijenjen gostima koji žele dio vremena provesti aktivno baveći se različitim sportovima ili sudjelujući u brojnim animacijskim programima. Hotel je u kategoriji četiri zvjezdice, a u obnovu je uloženo 60 milijuna kuna.

Predsjednik Uprave porečke "Riviere" Franko Palma kaže da je ulazak Riviere Poreč, kao najstarijeg porečkog hotelsko-turističkog poduzeća, pod okrilje grupacije Valamar dodatno učvrstilo njihovu poziciju na hrvatskom i svjetskom turističkom tržištu.

Predsjednik Uprave "Valamara" Peter Fuchs navodi da je Valamar prvi hrvatski hotelski brand, a s ciljem da svojim gostima pruže dodanu vrijednost razvili su koncept Valamar Cluba.

Grupacija Valamar najveća je turistička grupa u Hrvatskoj koja posjeduje i upravlja s ukupno 10 posto kategoriziranih hrvatskih kapaciteta. Čine je ugledne hrvatske turističke tvrtke poput Riviere Poreč, Rabac, Zlatni otok iz Krka, Dubrovnik-Babin kuk te Puntižela iz Pule te tvrtke Valamar hoteli i ljetovališta, Valamar turistički projekti, Dom holding  i Valamar grupa.

Valamar hoteli i ljetovališta vodeća je hrvatska tvrtka za upravljanje turističkim kapacitetima koji se nalaze u vlasništvu navedenih hotelskih društava i upravlja sa 38 objekata na jadranskoj obali odnosno sa 21 hotelom, osam apartmanskih naselja i devet kampova, u kojima je ukupno 39.000 postelja, što je trenutno najveći turistički portfelj pod jedinstvenim upravljanjem u Hrvatskoj.

(Hina)



Pisane vijesti