U Rovinju s radom započeo novi obiteljski hotel Amarin

Slika /arhiva/P-H20160818012920.jpg

U Rovinju je u danas s radom započeo i primio prve goste novi obiteljski hotel Amarin, u koji je kompanija Maistra uložila 300 milijuna kuna, što je najveća ovogodišnja investicija u istarskom turizmu, izvijestili su iz Maistre.

Napominjući kako je Amarin još jedan primjer ulaganja u razvoj vrhunskog turizma i prilog jačanju ugleda Rovinja kao destinacije, iz Maistre ističu da se taj hotel gradio nešto malo manje od godinu dana na lokaciji starog hotela i kampa Valdaliso, koji su srušeni prošlog rujna.

Gostima su u tom hotelu, smještenom na sjeverozapadnoj strani Rovinja blizu mora, na raspolaganju je 280 smještajnih jedinica, u koje se može smjestiti gotovo tisuću gostiju.

"Velik dio ponude Amarina usmjeren je na obitelji s djecom pa je i većina soba međusobno spojena vratima što olakšava komunikaciju gostiju koji odsjedaju s djecom, a ujedno im omogućava i privatnost", kažu iz Maistre, dodajući da su u hotelu i oko njega i brojni sadržaji, od dječjih igrališta i igraonica preko sedam unutarnjih i vanjskih bazena, wellness i spa zona do šest ugostiteljskih objekata i drugo.

Hotel je gradila tvrtka Kamgrad, dok su za prostorne grafike, signalizaciju i zvučne instalacije bili zaduženi Studio UP i timovi suradnika, kao i brojni drugi stručnjaci.

Iz Maistre podsjećaju i da je njihova matična kompanija Adris u turistički dio poslovanja ove godine ukupno uložila više od 400 milijuna kuna, dok u idućem trogodišnjem razdoblju planiraju uložiti 1,6 milijardi kuna. (Hina/FaH)



Pisane vijesti