U Rapcu otvoren hotel Valamar Sanfior

Slika /arhiva/130516-Casa-Valamar.jpg

Obnovljeni hotel i depandansa Valamar Sanfior tvrtke Riviere Adria, koja posluje u sklopu turističke grupacije Valamar, otvoren je večeras u Rapcu, a među brojnim uzvanicima i gostima uz predstavnike grupacije Valamar, bio je i ministar turizma Darko Lorencin. "Objekt koji je prije bio registriran na dvije zvjezdice ovom je investicijom podignut za još dvije zvjezdice i postao je zapravo ogledan primjerak izdizanja kvalitete", istaknuo je ministar Lorencin na svečanosti otvorenja, izrazivši zadovoljstvo ostvarenjem ovog projekta koji će biti od iznimne važnosti za istarski turizam. Ministar je najavio da će se u hrvatski turizam ove godine uložiti dvije i pol milijarde kuna, što je, kako je rekao "u vremenu današnje ekonomske krize izuzetno važno".

Obnovljeni hotel i depandansa Valamar Sanfior tvrtke Riviere Adria, koja posluje u sklopu turističke grupacije Valamar, otvoren je večeras u Rapcu, a među brojnim uzvanicima i gostima uz predstavnike grupacije Valamar, bio je i ministar turizma Darko Lorencin.

"Objekt koji je prije bio registriran na dvije zvjezdice ovom je investicijom podignut za još dvije zvjezdice i postao je zapravo ogledan primjerak izdizanja kvalitete", istaknuo je ministar Lorencin na svečanosti otvorenja, izrazivši zadovoljstvo ostvarenjem ovog projekta koji će biti od iznimne važnosti za istarski turizam.

Ministar je najavio da će se u hrvatski turizam ove godine uložiti dvije i pol milijarde kuna, što je, kako je rekao "u vremenu današnje ekonomske krize izuzetno važno". Dodao je kako je, prije svega, cilj Ministastva turizma implementacija usvojene strategije razvoja turizma, a među prvim koracima je izrada strateškog marketinškog plana za idućih pet godina.

Obnovljeni hotel Valamar Sanfior već je otvoren za goste, a danas je ova investicija od 60 milijuna kuna predstavljena i javnosti. Predsjednik Uprave Riviere Adrie Edi Černjul kazao je da ovom investicijom nije samo Valamar dobio objekt više kvalitete, nego i cijeli Rabac odnosno cijeli istarski turizam. (Hina)



Pisane vijesti