U Mumbaiju predstavljena hrvatska turistička ponuda

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica je 14. rujna 2010. godine u Mumbaiju uspješno predstavila hrvatsku turističku ponudu.

U okviru manifestacije „Hrvatski turistički dan“ za predstavnike turoperatora i medija organizirana je prezentacija o hrvatskom turizmu.

Kroz najljepše motive hrvatskih turističkih odredišta i pod motom „Otkrij Hrvatsku“, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić upoznao je nazočne s turističkom Hrvatskom.

U svojoj je prezentaciji osim općih informacija o Hrvatskoj te ostvarenom turističkom prometu i smještajnim kapacitetima, posebno istaknuo kulturne i prirodne ljepote Hrvatske i dobru eno-gastronomsku ponudu. Ono na što u konkurentskom okruženju posebno možemo biti ponosni su toplina, neposrednost i gostoljubivost hrvatskih ljudi, kazao je Bulić.

Nakon toga uslijedila je poslovna radionica na kojoj je nazočilo ukupno 160 indijskih agenata i 20 novinara. Predstavnici turističkog gospodarstva Hrvatske vrlo su zadovoljni radionicom i interesom Indijaca, koje su interesirale razne informacije od onih osnovnih gdje se nalazi Hrvatska, klimatski uvjeti, turističke manifestacije, kulturna i turistička ponuda pa sve do mogućnosti organizacije vjenčanja i sl. Predstavljanje je završeno uz druženje sudionika i prigodan glazbeni program Ane Rucner.

U okviru aktivnosti promidžbe na dalekim tržištima za 2010. godinu Hrvatska turistička zajednica ovu je manifestaciju pripremila u suradnji s Turističkom organizacijom Slovenije, a 16. rujna 2010. uslijedit će zajedničko predstavljanje u New Delhiju.


Pisane vijesti