U Makarsku stigli prvi strani turisti ove godine

Slika /arhiva/meteor b.jpg

Makarski hotel "Meteor" ugostio je danas prve ovogodišnje goste – tridesetak igrača i članova rukovodstva NK "Lučko" iz Zagreba, a poslije podne stići će u Meteor prva grupe od trideset britanskih turista agencija "Saga"  koja u taj makarski hotel više od deset godina dovodi goste u pred i posezonsko vrijeme.

Za idući tjedan direktor Hotela Makarska Joško Lelas najavljuje brojniji dolazak grupa stranih turista dodajući kako bi "Meteor" ove godine mogao ostvariti više od 95.000 turističkih noćenja.

Za dvomjesečne stanke u hotelu su obavljani manji radovi uređenja smještajnih i gospodarskih prostora te obnova hidrantske mreže, dodao je Lelas naglasivši kako će "Meteor" neprekidno raditi do potkraj studenoga. Potpisani su svi alotmanski ugovori s domaćim i stranim turističkim agencijama, dio je slobodnih kapaciteta namijenjen individualnim gostima, izvršena je manja korekcija cijena polupansiona za pojedine dijelove sezone, a sadašnje stanje bookinga je bolje nego u prvoj dekadi veljače prošle godine, zaključio je Lelas. (V. Ribarević)



Pisane vijesti