U Ljubljani predstavljena zimska ponuda ''Dubrovnik– hrvatski turistički šampion 2013.''

Slika /arhiva/dubrovnik-grad-bd-ww.jpg

U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Predstavništva HTZ-a u Ljubljani, jučer je predstavljena zimska ponuda Dubrovnika pod nazivom "Dubrovnik - hrvatski turistički šampion 2013.''

Zajednička se prezentacija tradicionalno održava, a ove je godine iskorištena za predstavljanje zimske ponude otvorenih dubrovačkih hotela i privatnog smještaja, uz događanja koja se u Dubrovniku organiziraju tijekom zime, od Božićnog sajma i ostalih programa poput Božića u Gradu, Mirisa Božića u Konavlima, do zabavnih programa oko Nove godine, s posebnim naglaskom na doček na Stradunu i u dubrovačkim hotelima, te proslavu Svetoga Vlaha i Dubrovnik Karneval Fest.
                 
Nazočne slovenske agente i novinare pozdravili su direktor predstavništva HTZ-a u Ljubljani, Goran Blažić i Romana Vlašić, direktorica TZ grada Dubrovnika, dok je Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike TZ grada Dubrovnika ukratko predstavila nadolazeća događanja i ponudu u Dubrovniku. Na prezentaciji je svoju ponudu predstavila i udruga Agroturizam Konavle, čiji je zimski program predstavio Ivo Mujo.

I ove je godine vrhunac prezentacije bilo izravno javljanje Skype vezom poznatog dubrovačkog ugostitelja Iva Rudenjaka, koji je ujedno i počasni građanin grada Bleda te turističkog vodiča, inače Slovenke, Romane Kmetović.

Na kraju prezentacije upriličena je i nagradna igra, sretne dobitnike izvukla je direktorica TZ Dubrovnika, Romana Vlašić, a nagrade su bile voucheri za blagdanske večere i vino, te vikend boravak u hotelu Pucić Palace, a kušala su se i vina vinarija Vodopić, Strujić i Miljas.



Pisane vijesti