DER Touristik novim katalogom predstavio programe za 2014. godinu

Slika /arhiva/der-turistik_L.JPG
U glavnom gradu savezne pokrajne Saske, na samom istoku Njemačke – Dresdenu, u razdoblju od 7. do 10. studenoga, predstavljen je novi katalog organizatora putovanja DER Touristik za 2014. godinu. Predstavljanje je organizirano u prostorijama dresdenskog sajma, tijekom kojega se publici predstavilo predstavništvo HTZ-a u Frankfurtu uz suizlagača, predstavništvo Croatia Airlines Frankfurt.
 
Na prezentaciji je sudjelovalo 720 partnera iz 31 zemlje, a štandovi su bili razvrstani po tematskim paviljonima prema ponudi: Istočni Mediteran i Orijent, autoputovanja i jugoistočna Europa, Turska, daleka putovanja, Španjolska i Portugal. 

Na štandu HTZ-a, osim promidžbenih materijala i brošura, podijeljeni su i specijalizirani katalozi ITS-a za Hrvatsku, kao i katalog „Family“ s ponudom obiteljskog odmora. 

Ovu sajamsku prezentaciju posjetilo je 2500 agenata, a interes za Hrvatsku bio je iznimno velik te je zabilježen velik broj ciljanih upita vezanih uz plaže, trajektne veze, razne aktivnosti, kao i povezanost Hrvatske s odredištima na istoku Njemačke. 

Podsjetimo, više od 6 milijuna gostiju godišnje putuje u organizaciji DER Touristika, koji je danas u sastavu REWE Grupe i jedan je od vodećih organizatora putovanja u Njemačkoj i uključuje marke ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg, Dertour, Meier's Weltreisen i ADAC Reisen.



Pisane vijesti