U akciji “Naj kamp Adria 2013″ nagrađeni brojni hrvatski kampovi

Slika /arhiva/13-najkamp-avtokampi.jpg

U okviru sajma nautike i karavaninga "Bonaca“, u marini Portorož, 21. rujna 2013. godine, dodijeljena su priznanja za hrvatske “Naj kamp Adria 2013″, prema glasovima gotovo 50 tisuća kampista. Rezultat je to akcije koju su po treći put organizirali internet kamping portal Avtokampi.si i kamping revija “Avtodom” te turistički portal “Dobro jutro Slovenija".

Glasovanje je trajalo od 20. svibnja do 16. rujna 2013. godine te je sakupljeno rekordnih 47.316 glasova kampista, koji su glasali za svoje »naj« kampove između 207 hrvatskih i slovenskih kandidata u 9 kategorija.

Avtokampi.si je vodeći internetski  portal za kampiranje u Sloveniji koji svojim korisnicima nudi informacije o više od 400 kampova u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i BiH, a godišnje ga posjeti više od milijun kampista. Među korisnicima je omiljen zbog vrlo korisnih i ažurnih informacija o kampovima kao i mogućnosti ocjene svakog kampa.

Kamp Čikat ponovio je prošlogodišnji uspjeh te ponovno u kategoriji velikih kampova na Kvarneru osvoji prestižno prvo mjesto. Među  nagrađenim hrvatskim kampovima su: Lanterna (Poreč), Ulika (Rovinj), Lopari (Nerezine), Straško (Novalja), Biograd (Biograd na moru). Cijeli popis nagrtađenih nalazi se na stranicama portala Avtokampi



Pisane vijesti