Thomas Cook predstavio ljetni katalog za 2013.

Slika /arhiva/Dubrovnik_by_air.jpg

Jedan od vodećih svjetskih turoporetora Thomas Cook/Neckermann jučer je u Dubrovniku predstavio ljetni katalog za sezonu 2013. godinu, a na promociji novog kataloga sudjelovalo je i 90-ak novinara iz vodećih njemačkih medija.

Direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Vladimir Bakić tom prigodom je uručio predsjedniku Uprave Thomas Cook-a Peteru Frankhauseru nagradu za djelatnika godine koja mu je dodijeljena na Danima hrvatskog turizma u kategoriji organizator putovanja.

Frankhauser je kazao kako je hrvatsko tržište izuzetno važno za Njemačku te kako Thomas Cook već 50 godina u svom katalogu nudi Dubrovnik i Cavtat. Ove godine ostvarili smo izvrsne rezultate, a u idućoj očekujemo još više, naglasio je.

Zadovoljstvo Hrvatskom izrazio je i direktor Thomax Cook Njemačka Michael Tenzer koji je kazao kako je Hrvatska izuzetno važna te kako su dosegli razinu koja je bila prije rata.

Na promociji je sudjelovao i zamjenik direktorice HTZ-a Milo Sršen koji je kazao kako u ovoj godini Hrvatska bilježi 200 tisuća turista i milijun noćenja više s njemačkog tržišta, što najbolje govori koliko je strategija promocije na njemačkom tržištu uspješna i važna. (Hina)



Pisane vijesti