Svjetski kongres socijalnog turizma pod nazivom “Tourism through inclusion”

Slika /arhiva/ISTO_2016world-1.jpg

Službeno otvorenje svjetskog kongresa socijalnog turizma održat će se sutra u Zagrebu, kao izravni nastavak prethodnog izdanja koje je održano u Sao Paolu. Događanja na kongresu započela su 18. i trajat će do 21. listopada, uz rasprave o najnovijim trendovima socijalnog, solidarnog, odgovornog i uključivog turizma s naglaskom na socijalnu politiku kao pokretača rasta domaćeg turizma. Kongres organiziraju Međunarodna organizacija socijalnog turizma ISTO u suradnji s hrvatskim partnerima, među kojima su Grad Zagreb, ministarstva turizma te socijalne politike i mladih, Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska turistička zajednica (HTZ), Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS) te mnogi drugi, a očekuje se oko 200 sudionika iz cijelog svijeta.

Službeno otvorenje svjetskog kongresa socijalnog turizma održat će se sutra u Zagrebu, kao izravni nastavak prethodnog izdanja koje je održano u Sao Paolu. Događanja na kongresu započela su 18. i trajat će do 21. listopada, uz rasprave o najnovijim trendovima socijalnog, solidarnog, odgovornog i uključivog turizma s naglaskom na socijalnu politiku kao pokretača rasta domaćeg turizma.

Kongres organiziraju Međunarodna organizacija socijalnog turizma ISTO u suradnji s hrvatskim partnerima, među kojima su Grad Zagreb, ministarstva turizma te socijalne politike i mladih, Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska turistička zajednica (HTZ), Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS) te mnogi drugi, a očekuje se oko 200 sudionika iz cijelog svijeta.

Pod nazivom “Tourism through inclusion”, tijekom kongresa raspravlja se o tri glavna područja: Dostupan turizam za sve; Socijalna politika, pokretač rasta domaćeg turizma; Turizam za razvoj regije i održivost.



Pisane vijesti