Svečano otvoren Hilton Imperial Dubrovnik

Slika /arhiva/Hilton 2.jpg

Predsjednik hrvatske Vlade dr. Ivo Sanader svečano je danas otvorio prvi hrvatski hotel u Hilton lancu, Hilton Imperial Dubrovnik, u čiju su gotovo trogodišnju obnovu i uređenje na razinu pet zvjezdica suvlasnici - Atlantska plovidba, Hilton International i Strabag - uložili 28 milijuna eura. 

Hotel je za goste otvoren prije dva mjeseca od kada je, po riječima direktora Jana Wijnena, gotovo 80 posto popunjen, što je odlično. S obzirom da je u sustavu Hilton uobičajena praksa da se hotel prvo otvori za goste i uhoda u poslovanju a onda svečano otvori, danas je u Dubrovniku održana svečana ceremonija otvaranja kojoj je bilo nazočno 300-ak uzvanika.

Premijer Sanader je ocijenio da je otvorenje hotela Hilton još jedan doprinos jačanju Dubrovnika kao najpoznatijeg hrvatska branda. Svečanosti otvorenja nazočio je i ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta, državni tajnik za turizam Zdenko Mičić i državni tajnik za more Branko Bačić.;

Hotel je kategoriziran s pet zvjezdica, raspolaže s ukupno 143 smještajne jedinice, od čega je 135 soba i 8 apartmana, te ostalim sadržajima.
 



Pisane vijesti