Sudionici Biciklijade kod obitelji Lacković

Slika /arhiva/tzo-Bilje-Lw.jpg

Izvrsni rezultati seoskog turizma obitelji Lacković, koji su posljednjih nekoliko godina pravi laureati u uređenju okućnice (nagrada Zeleni cvijet) i u dočeku gostiju (nagrada HTZ-a za naj domaćina u 2011.god), potaknuli su TZ općine Bilje da organizira posjet sudionika Velike biciklijade osnovnoškolaca iz Osijeka, u ponedjeljak, 4. lipnja 2012. godine. Doček sudionika Biciklijade očekuje se oko 9.00 sati.

Sudionici ovog projekta, cijeli dan će se zadržati na imanju obitelji Lacković, te upoznati način života u seoskoj idili i kušati domaće gastro specijalitete. 

Također, ovo je izvrsna prigoda kojom TZO Bilje promovira vožnju biciklom i razvoj cikloturizma na našem području, jer vožnja kroz prirodu uvijek je poseban doživljaj.

Turistička destinacija općine Bilje odlikuje se brojnim prirodnim i kulturno-povijesnim bogatstvima, koja su zanimljiva mnogobrojnim domaćim i stranim turistima. Dosadašnji programi TZ općine Bilje, vezani za razvojnu strategiju turizma, imaju za cilj stvoriti podlogu za produljenje turističke sezone, razvijajući posebne oblike turizma, kao što su seoski, kulturni, eno-gastronomski, ekoturizam, lovni, ribolovni, cikloturizam.



Najave